Відгуки наших кліетов

27.07.2018
Відгуки наших кліетов

Stella-Polare

Відгук: Захоплення | 14 Березень 2014&nbsp (10:06)

Миколаєва Тетяна Володимирівна: Давно я задивлялася на пальто Stella Polare. Магазинів пальто просто тьма) Асортимент багатьох з них залишає бажати кращого. Я просто хотіла б відзначити роботу тих людей які підбирають асортимент в Stella Polare. Добре підбирають! Відчуття смаку у них на дуже високому рівні судячи з результату їх роботи. Але щоб не углябляться зовсім вже в структуру бренду, просто скажу, що мені подобається стиль, який є в роботі цього бренду. Я з деяких пір, маленький фанат) Пальто Stella Polare взагалі, на мій погляд, класні. Жіночність, краса, стиль і інтелігентність відразу вгадуються в власниці такого пальто. Творці марки явно постаралися над образом покупниці. І якщо вже вибір стоїть між пуховиками і пальто, то вибирати потрібно пальто. Тому що в пальто "ВОНО" стає "ДІВЧИНОЮ". Просто зазначу, що в Stella Polare можна купити річ, зроблену по хорошим лекалами і прийнятною ціною.

Відгук: Дякую | 20 Лютий 2014&nbsp (14:09)

Забєліна Анастасія: Не так давно стала Вашої фанаткою! Хочеться з усіма поділитися переповнюють мене емоціями — я в великому ЗАХВАТІ. Хоч і живу в Сургуті, але вже купила через інет кілька Ваших прекрасних пальто! Дуже, дуже все подобається — і фасон, і якість, і обробка! І ціна, вважаю, за такі твори, дуже навіть прийнятним. Величезне спасибі Вам, Ольга, і всій Вашій команді. Сподіваюся, що найближчим часом в нашому місті теж з’явиться Ваш салон-магазин.

Відгук: Хвастік) | 05 Лютий 2014&nbsp (13:28)

пантерра78: Хвастаюсь! Вчора купила шалене пальто яке шукала дуже давно. Зручне, модне і красиве! Приємно здивувала ціна і приголомшливе качество.Для тих кому цікаво, я стала володаркою моделі 908 в "горчічкі")) Дякую Stella Polare!

Відгук: Скоріше б ВЕСНА. | 23 Січень 2014&nbsp (9:40)

Аліна Новикова м Єкатеринбург: У моєму гардеробі давно не було речей, настільки сильно радують мене якістю свого виконання! Купила пальто з нової колекції. Чекаю не дочекаюся коли настане весна. Працюйте з лідером Stella Polare!

Відгук: Я тепер красуня. | 20 Січень 2014&nbsp (11:47)

Маргарита: Велике спасибі за ваші творіння! Тепер і я стала щасливою власницею вашого пальто! Величезне спасибі за те, що допомогли визначитися. У вашому шоу-румі творяться чудеса!

Пропозиція: Хочу пальто | 15 Січень 2014&nbsp (16:23)

Марина, м.Москва: Доброго дня! Підкажіть будь ласка де купити пальто в роздріб в Москві ?!

Відгук: Подяка | 10 Січень 2014&nbsp (14:21)

Gotman Nataliya: Доброго дня! У 2008-10году купила в м.Кривий Ріг Вашої фірми пальто, задоволена не тільки Я.А і мої друзі і знайомі захоплюються ним, бувало в бутиках запитували чиїй фірми і де придбала? Єдине що не було мого розміру взяла на розмір більше (38 -40) не завжди знайдеш! Але це не вплинуло на зовнішній вигляд! Спасибі Вам! (Можете надати адреси Ваших торгових точок в Україні) Там де робила покупку вони переїхали а координати їх я не брала) Ще раз спасибі ха хорошу тканину, підклад і фасон!

Відгук:. | 04 Січень 2014&nbsp (2:08)

Марія: Обслуговування отлічное.с такими партнерами хочеться і далі работать.заказ отримала швидко, товаром довольна.спасібо.

Відгук: Катерина м.Москва | 04 Січень 2014&nbsp (2:05)

Катерина: Величезне спасибі за чудове пальто, сидить чудово, виглядає взагалі шикарно! Якість обрадувало, зшито дуже акуратно, впевнена, що це пальто буде улюбленим в гардеробі)) Дуже порадувало уважне ставлення до покупців. Обов’язково повернуся ще за одним, а може, і не за одним!

Відгук: Найкраще пальто | 15 Грудень 2013&nbsp (16:40)

Тетяна: Дорога Ольга і Ваша чудова команда. Величезне спасибі за Ваш талант, Ви даруєте нам таку красу! Пальто- жіночні, яскраві, дуже якісно зшиті, і підкладка з плісе на моєму новому пальто- просто чудо.

Короткий опис статті: stella polare пальто відгуки, відгуки наших кліетов

Джерело: Відгуки наших кліетов

Відгуки наших кліетов

Також ви можете прочитати