Сильні молитви на виконання бажання в найближчий термін

19.02.2017

Молитви святих на виконання бажання

Зміст

Кожна людина хоча б раз у житті мріяв про чарівній паличці і інших незвичайних методах досягнення цілей. На жаль, таких у нашому світі не існує. Життя так влаштоване, що кожен повинен досягати всього самостійно. І з цим нічого не поробиш. Лише зрідка удача повертається до кого-небудь особою, але чекають цього моменту всі без винятку. До речі, наблизити його допоможе молитва на виконання заповітного бажання. особливо, якщо вона виголошена в День Народження. Кому її читати, щоб домогтися свого, ми і дізнаємося з нашої статті.

Свята Березня (Марта) допоможе!

Сильні молитви на виконання бажання в найближчий термін

«О Свята Марто, Ти Чудотворна! Звертаюся до тебе за допомогою! І повністю в моїх потребах і будеш мені помічницею в моїх випробуваннях! З подякою обіцяю тобі, що буду цю молитву всюди поширювати! Покірно, слізно прошу — втішай мене в моїх турботах і тяготах! Покірно, заради великої радості, яка наповнила твоє серце, слізно тебе прошу — клопочи про мене і мою родину, щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях і тим собі заслужили Врятованого Всевишнього Посередництва, передусім при тій турботі, яка мене тяготить (бажання). Слізно тебе прошу, Помічницю в кожній нужді, переможи Ти тяготи так, як Ти перемагала змія, поки не лежав біля Твоїх ніг! Амінь»

Ця молитва на виконання бажання дуже сильна. Про це свідчать численні відгуки. Вона допомагає досягати поставлених цілей і вирішувати важкі життєві ситуації (зрозуміло, якщо на те буде воля Божа).

Слід пам’ятати: якщо ваша мрія – помста кому-небудь, то на допомогу Святої Марти, так і інших Мучеників Божих, в даній ситуації краще покладатися не варто.

Отже, читати молитву на виконання бажання треба кожен вівторок 9 разів. При цьому на столі повинна стояти палаюча церковна свічка, а в приміщенні, де вимовляється молитва на виконання бажання, — повна тиша, щоб можна було повністю зосередитися на словах.

Час доби при читанні неважливо. Головне, щоб у читача був гарний настрій, і були відсутні негативні думки. Рекомендується перед прочитанням молитви для виконання бажань прийняти душ, одягнути чистий одяг. Непогано, якщо поряд будуть стояти живі квіти, а в кімнаті — пахнути бергамотом.

Після прочитання молитви на виконання бажань треба дати свічці догоріти до кінця.

Текст спочатку краще переписати, а потім читати. Перед заповітними словами треба вказати бажання на папері, щоб потім вимовляти його чітко і без затримок. Не можна читати сильну молитву на виконання бажань Святий Березні, текст якої передрукований або переписаний чужою рукою.

Але і це ще не все! Після прочитання заповітних слів слід проказати «Отче наш» 1 раз:

«Отче наш, що єси на небесах, да нехай святиться Ім’я Твоє, та пускаючи прийде Царство Твоє, да нехай буде Воля Твоя, яко на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам на цей днесь; і прости нам борги наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого, бо є Царство Твоє, і Твоя Сила, і Воля Твоя на віки віків. Амінь»

Далі слід прохання до Пресвятої Богородиці:

«Богородице, Діво, радуйся! Благодатна Маріє, Господь з Тобою! Благословенна Ти в Дружинах і Благословенний Плід Лона Твого, яко Спаса народила еси душ наших!»

Щоб молитва для виконання бажань допомогла завершити свої слова фразами:

«Слава Отцю, і Сину, і Святому Духові. І нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь» і «Свята Березня, проси про нас Ісуса!»

Слова прохання до Святого Миколаю Чудотворцю

Сильні молитви на виконання бажання в найближчий термін

«Святий Миколи Чудотворця, угоднику Господній! За життя свого ти не відмовляв людям у їхніх проханнях, так і нині допомагаєш усім стражденним. Благослови мене, раба Божого(ім’я) на виконання швидке бажання мого потаємного. Проси Господа про дарування милості і благодаті Його. Нехай не залишить Він просьбу мою омріяну. В ім’я Господа Нашого. Амінь»

Ця молитва про виконання заповітного бажання дуже сильна. Читати її слід в повній тиші при палаючої свічці і перед іконою Миколи Чудотворця.

По можливості позбутися від негативних думок і проблем. Чітко сформулюйте своє бажання. Краще, якщо прохання до Святого Миколая Чудотворця буде читатися в храмі. Прекрасним днем для виголошення прохання — День Народження. Саме в цей період Парфуми найбільш прихильні до милостиню.

Ще одне прохання до Миколі Чудотворцю

Слова молитви на виконання заповітного бажання повинні читатися від чистого серця, з безмежною вірою і добрими помислами.

Отже, за день до виголошення заповітних слів, відвідайте церкву і постійте на службі. Не забудьте придбати три церковні свічки, ікону Миколи Чудотворця, Пресвятої Богородиці, Ісуса Христа, Матрони Московської і Святої Марти.

Прийшовши додому, закрийте вікна та двері. Запаліть свічки, розставте ікони і читайте наступну молитву для виконання бажань:

«О всеблагий отче Миколає, пастирю й вчителю всіх вірою притекающих до твоїм заступництвом і теплою молитвою тобі закликають! Скоро потщися, і визволи Христове стадо від вовків губящих е; і всяку країну християнську захисти й збережи святими твоїми молитвами від мирскаго заколоту, боягуза, нашестя іноплемінників і междоусобныя лайки, від голоду, потопу, вогню, меча і внезапныя смерті. І як помилував єси триех чоловіків у темниці седящих, і визволив єси їх царьова гніву і страти мечнаго, так помилуй і мене, розумом, словом і ділом у тме гріхів суща, і визволи ма гніву Божого і вечныя кари, яко да твоїм клопотанням і помощию, Своїм милосердям і благодаттю, Христос Бог тихе і безгрішне життя дасть мі пожити в веце се, і позбавить ма шуияго стояння, сподобить ж деснаго з усіма святими на віки віків. Амінь»

Щоб мрія здійснилася, дайте свічці догоріти до кінця. Здійснюйте обряд кожен день до тих пір, поки бажання не здійсниться. Не забудьте подякувати Святих за допомогу.

Звернення до Іоанну Богослову

Сильні молитви на виконання бажання в найближчий термін

Ця молитва про виконання бажання досить ефективна. Доказом цьому служать численні відгуки. Щоб мрія здійснилася в найближчі терміни, краще вимовляти прохання до Святого в День Народження.

«О великий і незбагненний Боже! Се на умоление Тобі пропонуємо святого Іоанна, який Ти сподобив єси неизреченных одкровень, прийми про нас клопотання, даруй нам виконання прохань наших во славу Твою, паче ж зроби нас духовною досконалістю до насолоди, життя нескончаемыя в Небесних оселях Твоїх! Про Небесний Отче, создавый вся Владико, Всесильний Царю! Коснися благодаттю сердець наших, так, растаявше, яко віск, пролиются перед Тобою і бренная тварюка духовна сотворится в честь і славу Твою, і Твого Сина, і Святого Духа. Амінь»

Читайте молитву для виконання заповітних бажань перед палаючої церковної свічкою і перед лицем Святої Марти, Миколи Чудотворця, Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці та Івана Богослова.

Прохання до Ісуса Христа

Ця сильна молитва на виконання бажання призначена лику Ісуса Христа. Сядьте на коліна, тричі перехрестіться і скажіть наступні слова:

«Господи Ісусе Христе, Сине Божий. Не прогневайся на мою сердечну прохання, але й не відмовиш у безмірній милості. Благослови мене на виконання бажання і відринь всі чортячі прірви. Нехай все задумане збудеться і нині і повсякчас і навіки віків. Амінь»

Мусульманська молитва

Для виконання бажання слід звернутися до Аллаха – наймогутнішій створення у мусульман. Слова такі:

«Альхамду лив-ляяхи раббиль-‘аалямиин, ас’алюкя мууджибаати рахматикь, ва ‘азааима магфиратикь, валь-‘исмата хв кулли занб, валь-ганиимата хв кулли бірр, вас-саляямата хв кулли ісм, заявляючи тада’ ліі занбан илляя гафартахь, ва заявляючи хамман илляя фарраджтахь, ва заявляючи хааджатэн хия лякя ридан илляя кадайтахаа, яа архамар-раахимиин»

Переклад: «Істинне поклоніння належить тільки Аллаху, Господу світів. Я прошу у Тебе, про Аллах, те, що наблизить до мене Твою милість, дієвість Твого всепрощення, захист від гріхів, користь від усього праведного. Прошу у Тебе порятунку від усіх помилок. Не покинь ні одного гріха, який би Ти мені не пробачив, жодної тривоги, від якої Ти мене не врятував би, та жодної потреби, яка, будучи правильною, не була б задоволена Тобою. Адже Ти – Ласкавий»

Чудово, якщо мусульманська молитва для виконання бажання буде читатися саме в День Народження прохача.

Молитва Джозефа Мерфі

Сильні молитви на виконання бажання в найближчий термін

Перед прочитанням молитви про виконання бажання слід вказати свою мрію на папері, подумки вдумуючись у кожне слово, а після цього написати текст самої молитви. Щоранку і перед сном необхідно повільно і чітко вимовляти написаний текст. Цикл – 2 тижні. Бажання обов’язково здійсниться, якщо воно нікому не шкодить.

«Всі мої бажання усвідомлені, я знаю, що вони існують в невидимому світі. Зараз я прошу, щоб вони здійснилися і готовий прийняти цей дар. Я покладаюся на волю Творчої Сили, яка в мені. Вона – джерело всіх благ і чудес. Я відчуваю, як моє бажання відкладається в підсвідомості, щоб потім збутися в реальності, адже все, про що ми думаємо, рано чи пізно відбувається в дійсності. Такий принцип роботи нашої свідомості. Я відчуваю, що те, про що просив, неодмінно здійсниться, і тому абсолютно спокійний. В серці живе тверда впевненість, що бажання скоро здійсниться. Все моє єство повно радісного хвилювання. Я умиротворений, бо Господь є мир і спокій. Дякую тобі, мій Отець Небесний. Хай буде так»

Перед тим, як приступити до вимовлення молитви про виконання свого бажання, слід подумки уявити, як мрія здійснюється.

Матрона Московська допомога

Якщо хочете, щоб ваша мрія здійснилася, прочитайте молитву для виконання бажання Матрони Московської. Залишившись у відокремленому спокої, запаліть 11 церковних свічок. На столі розташуйте ікону Ісуса Христа, Матрони Московської та Миколи Чудотворця. Перехрестіться і ставайте на коліна. Здійснюйте молитву кожен день, поки мрія не здійсниться.

«Блаженна Стариця, Матрона Московська. Допоможи мені виконати всі бажання світлі — сокровенні і заповітні. Збережи мене від суєтних бажань, губящих душу і ранящих тіло. Попроси Господа Бога про великодушною милості і захисти мене від скверною гнилості. Да буде воля твоя. Амінь»

Як видно, існує величезна кількість православних молитов для виконання бажання. Головне — читати їх від душі і з вірою. І якщо на те буде воля Божа, то ви обов’язково досягнете своєї мети. Пам’ятайте, що молитви на виконання бажань могутні, і якщо вони спрямовані на те, щоб нашкодити кому-небудь, то допомоги від Святих можна не чекати. Удачі вам!

Короткий опис статті: дуже сильна молитва Існує безліч сильних молитов на виконання бажання. Свої прохання варто адресувати Святої марти (Марті), Миколи Чудотворця, Святого Духа та ін. Вони допоможуть у найближчий термін. сильна молитва читати день народження свята березня марфа микола чудотворець дух виконання бажання найближчий термін відгуки

Джерело: Сильні молитви на виконання бажання в найближчий термін

Також ви можете прочитати