Найкраща молитва на ніч православна. Управління Долею

10.07.2015

Найкраща молитва на ніч православна.

kona-nevipivana-chasha-molitva-vd-piyactva-zdatna-pozbaviti-vd-alkogolzmu-vdguki_175

У сучасному світі, який повний стресу, тривоги, конкуренції людина часто забуває про те, що головна складова його духовного життя – це регулярне і щиро спілкування з Богом. Вірним засобом перевірити наскільки правильно і з Божою допомогою це людина прожив день, та просити Бога про милосердя, про захист є православна молитва на ніч. У вечірній молитві зазвичай християнин розповідає про свої турботи минулого дня і просить вибачення про скоєних гріхах, просить про захист душі під час сну.

Які православні молитви на ніч треба читати дитині

Сьогодні існує безліч православних молитов, які допомагають людині завершити важкий для нього день з надією і вірою, що Бог захисти його душу під час сну. Молитва, навіть дуже коротка, має бути щирою, неспішної, і справді віруюча людина завжди почує пораду і розраду. Християни обов’язково повинні дякувати богу за ще один день, прожитий на землі, просити про прощення гріхів, і охороняти зла і дарувати спокійну ніч, а також дякувати свого Ангела хоронителя, які оберігають їх протягом всього дня. Слід на своєму прикладі привчати молитися на ніч дітей з дитячого віку, щоб вони знали, що всі свої вчинки необхідно погоджувати з Божими заповідями, і сподівалися не тільки на себе, але і на Божу допомогу. Маленькі діти не повинні знати безліч православних молитов щоб дитина спала добре, їм можна молитися так, як вони зможуть, важливіше, щоб знали, що вони не одні в цьому світі, і Господь охороняє їх на всьому життєвому шляху.

Церковна молитва на ніч майбутню для хорошого сну

Починати молитися перед сном краще після закінчення всіх справ, щоб нічого не могло перешкодити або відволікати. Щоб присвятити цей час для спілкування з Богом необхідно налаштуватися, спробувати відволіктися від усіх справ, проблем і турбот. Краща православна молитва на ніч, власне як і будь-яка інша, повинна містити в собі думки людини, силу його віри в бога, щирість. Читати молитву можна в будь-якій позі, так як для Господа не так важливі пози, час, набагато важливіше теплота душі, тієї людини, яка молиться перед сном. Якщо немає жодної молитви, яка добре відома, то можна молитися своїми словами, але краще, хоча б одну молитву все ж вивчити. Християнська молитва на ніч – це щира і довірлива бесіда з Богом і тільки в цьому випадку буде від неї користь.

Текст православної молитви на ніч Ангелу Хранителю, російською мовою

Ангел Господній, святий мій хранитель і покровитель душі і тіла мого! Прости мені все, чим я згрішив минулий день (або минулу ніч), і визволи мене від усякого підступу злого мого ворога, щоб я жодним гріхом не розгнівав Бога мого, але молися за мене, грішного й недостойного раба, щоб мені виявитися достойним благості й милості Всесвятой Тройці і Матері Господа мого Ісуса Христа, і всіх святих. Амінь.

Короткий опис статті: молитва на ніч У сучасному світі, який повний стресу, тривоги, конкуренції людина часто забуває про те, що головна складова його духовного життя – це регулярне і іс молитва,просвітлення,радості життя,релігія,сім’я,удача,християнство

Джерело: Найкраща молитва на ніч православна. | Управління Долею

Також ви можете прочитати