Молитви щоб зняти з себе порчу. види молитов для зняття з себе псування.

19.02.2017

молитви щоб зняти з себе порчу. види молитов для зняття з себе псування.

Для того, що б зняти з себе порчу необов’язково звертатися до сильних екстрасенсів, чаклунів і магів, здійснювати складні і часом небезпечні ритуали, цілком достатньо звернутися до Бога, віри і православних молитов. Існують різні християнські молитви, щоб зняти з себе порчу.

Основна молитва здатна очистити людину від негативу, це молитва «Живі допомоги», іменована в Біблії ще й як псалом 90. Крім того, якщо цю молитву написати на папірці і носити постійно з собою вона оберігатиме від пристріту і псування.

Християнські методи і молитви, щоб зняти з себе порчу не обмежуються тільки прочитанням 90 псалма. Якщо псування вже нанесена, то її необхідно вивести, зняти з людини. Для цього поряд з читанням молитви, щоб зняти з себе порчу необхідно також виконати певні дії. Псування можна перевести з людини у воду, яку потім виливають на землю.

Для зняття порчі цим способом необхідно прочитати молитви, щоб зняти з себе порчу, а саме псалом 90 і молитву до Пресвятої Богородиці.

Псалом 90 Старослов’янська варіант

«Живыи допомоги Вышняго, в даху Бога нєбєснаго прийде. Каже Господеви: Заступник мій єси, і притулок моє, Бог мій, і надіюся Нань. Яко Тієї позбавить тя від мережі ловчи, і від словесе мятежна. Плещьма Своима осінить тебе, і під крилі Його надеешися. Зброя обыдет тя істина Його, не убоишися від страху нощнаго, від стріли летящия у дні. Від речі але тме преходящия, від сряща і біса полуденнаго. Впаде від країни твоєї тысяща, і тма одесную тебе, до тебе ж не приближится. Обаче очима своима смотришй, і зроблене грішником узриши. Яко Ти, Господи, надія моя; Вышняго поклав єси притулок твоє. Не прийде до тебе зло, і рана не приближится телеси твоєму. Яко ангелом Своїм заповесть про тебе, сохранити тя в усіх путех твоїх. На руках возмут тя, та колись преткнеши об камінь ноги твоєї. На гаспида і василіска наступиши, і попереши льва і змія. Яко на Мя вповає, і визволю і, покрыю і, яко позна моє ім’я. Покличе Мене, і почую і, з ним єсмь у скорботі, ізму і, і прославлю його. Довготу днів виконаю і, і явлю йому спасіння Моє.».

Після читання псалма потрібно прочитати додатково наступні молитви, щоб зняти з себе порчу. Вибір молитви залежить від того, яким саме способом ви збираєтеся зняти порчу. Тут існує два варіанти. Перший це прочитати молитви, щоб зняти з себе порчу на святу воду, для того, що б потім вмитися нею, і другий спосіб, з використанням церковного воску. У другому випадку після прочитання молитви, щоб зняти з себе порчу, використовувану в ритуалі воду, буде необхідно вилити. Вважається, що негатив переходить в воду за допомогою чудодійної сили молитви, щоб зняти з себе порчу, тому від такої води необхідно позбутися, виливши її на землю.

перший Спосіб.

молитва до Пресвятої Богородиці читається над посудину зі святою водою.

«Йшла Пресвята Богородиця пречиста через місток, а їй ідуть назустріч Микола Угодник і іоанн Богослов та ілля Пророк. Запитали святі її: «Куди ти, матінко шлях тримаєш?» Відповідає Вона їм: «йду я нерви умивати, очі прочищати, вуха продувати рабу Божому (ім’я річок), виганяти гіркоту і тугу з його голови, з його рук, ніг, живота його, серця, печінки, з хребта, з його синіх жил, з його червоної крові».

Спаситель з хрестом, той Спаситель над нечистою сатаною переможець, прожени Сатану з раба Божого (ім’я річок). Йдіть, злі духи нечисті, на всі чотири сторони. ідіть нечисті туди, де трава не росте, де вітер не віє, де сонце не гріє, в пекельну безодню на саме дно.

Це не я раба Божого (ім’я річок) лечу, це лікує Пресвята Божа матінка. Це вона заговорює, Господа на допомогу закликає, закликає з ангелами, закликає з архангелами, закликає з небесними силами укупі з ясною зорею, з нічної зіркою. Свята доріжка на святому місці і свята молитва її захищає. Господи, спаси і збережи раба Божого (ім’я річок). Амінь».

По закінченні читання вище написаної молитви, щоб зняти з себе порчу, варто кинути у святу воду щіпку солі і попросити святу воду допомогти позбавитися від псування. Після цього частина води потрібно випити, а іншою частиною обляпати весь будинок, починаючи зі спального місця, де спить людина з псуванням, і вмитися залишками.

Спосіб другий.

В чашу зі святою водою, приблизно грам 50, виливаються 150 грам розтопленим воскових свічок. Під час цього читаються спеціальні молитви, щоб зняти з себе порчу наведені нижче. Потім тримають чашу з воском над головою хворого і знову читають ті ж молитви, щоб зняти з себе порчу. В третій раз читається молитва вже перед тим, як винести воду з дому.

молитви, щоб зняти з себе порчу з допомогою святої води і воску.

«Господи наш ісусе, Сину Божий, захисти нас святими твоїми ангелами і молитвами Владичиці нашої Богородиці, силою животворящого хреста, святого Архистратига михаїла, святого пророка іоанна Богослова, священномученика Кипріяна, Святителя Микити Новогородского, преподобного Сергія ігумена Радонезького, святителя Миколая, преподобного Серафима Саровського, святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії і всіх святих Твоїх, допоможи мені, рабу (ім’я річок), визволи мене від усякого зла, чаклунства, магії, чаклунства і лукавих людей, так не зможуть заподіяти мені зла. Амінь».

«Господи, Владико, променистим світлом Твого сяйва спаси і збережи мене, раба твого вранці, вдень і ввечері, на сон прийдешній і видали всякі злі нечисті, діють за намовою диявола. Хто думав і хто зробив, поверни все їхнє зло назад в пекло. Твоє є Царство, і Сила, і Слава Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

Вважається, що якщо виплеснути воду з воском як можна далі від дому з нею, виплеснеться і псування.

Звичайно це не всі молитви, щоб зняти з себе порчу. Залежно від ситуації можна звернутися за допомогою і до таких молитов, як молитва про примноження любові в сім’ї або про примирення ворогуючих, молитви допомогу скорботним. Ці молитви можна приєднувати додатково до основних.

Короткий опис статті: православна молитва на ніч Для того, що б зняти з себе порчу необов’язково звертатися до сильних екстрасенсів, чаклунів і магів, здійснювати складні і часом небезпечні ритуали, цілком достатньо звернутися до Бога, віри і православних молитов. Існують різні християнські молитви, щоб зняти з себе порчу. Основна молитва молитви щоб зняти з себе порчу,молитви зняти з себе порчу,зняти з себе порчу,зняти порчу

Джерело: молитви щоб зняти з себе порчу. види молитов для зняття з себе псування.

Також ви можете прочитати