Молитви про збереження сімї. Молитва про сімю святим . Життя в православ

19.02.2017

Молитви про збереження сім’ї. Молитва про сім’ю святим

Сім’я в житті кожної людини — це найсвятіше і дорогоцінний скарб! Найчастіше Всім нам нелегко доводиться в житті, нас зустрічають негаразди, труднощі, часом і позбавлення. Ми сваримося з друзями, у нас неприємності на роботі, невдачі в бізнесі, нестача часу, проблеми зі здоров’ям і так далі і так далі. Але! Якщо у нас є сім’я і там все тихо, гладко і спокійно, то все самі жахливі проблеми відходять на задній план. Коли Ви приходите після важкої роботи додому з мішком проблем, а Вас на порозі зустрічають кохана дружина і ніжні, люблячі діти, Вас відвідує почуття впевненості, щастя і миру. До Вас повертаються сили, з’являються нові думки та ідеї, Ви знову повертаєтеся до життя! Ви літаєте від щастя!

Що робити, якщо не все в порядку

Але, на жаль, рано чи пізно, мир і тиша сім’ї починають давати тріщину. І для людини це найважче, що він може переносити в житті! Весь світ меркне навколо, коли трапляються проблеми у сім’ї. Ніщо Вас не поверне до нормальної, щасливого життя, поки Ви не вирішите сімейні проблеми! У нас на сайті Ви знайдете багато корисних порад як зберегти сім’ю, як подолати труднощі, які зустрічаються у всіх сімей, причини розпаду сімей, як страждають діти через розлучення батьків.

А зараз ми б хотіли запропонувати Вам одну пораду як зберегти сім’ю. Молитва про збереження сім’ї — це найкращий спосіб врятувати шлюб! Адже головне завдання сім’ї зберегти любов і пронести її через усе життя! А також це народження і виховання дітей. Це основи шлюбу. І саме молитва допоможе Вам переступити свою гордість і піти назустріч коханому. Молитва пом’якшить Ваше серце, Господь наставить Вас на правильний шлях і буде допомагати Вам на протязі всього Вашого подружнього життя. Але тільки молитися треба не тільки тоді, коли у Вас почалися проблеми в сім’ї, але і коли у Вас все добре. Ви повинні дякувати Господа і святих його, за мир і любов у Вашій родині і просити, щоб Господь підігрівав Ваші серця і зміцнював Вас.

Молитви про збереження сім’ї

Молитва про збереження сім’ї Пресвятої Богородиці

Преблагословенна Владичице, візьми під Свій покров родину мою. Всели в серця чоловіка мого і чад наших мир, любов і непрекословие усьому доброму; не допусти нікого з моєї сім’ї до розлуки і тяжкаго розставання, до преждевременныя і внезапныя смерті без покаяння. А наш будинок і всіх нас, що живуть у ньому, збережи від огненнаго запаления, воровскаго нападу, всякаго злаго зла, разнаго страхування і диавольскаго мари.

Так і ми купно і окремо, явно і приховано будемо прославляти ім’я Твоє Святе завжди, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Пресвята Богородице, спаси нас!

Молитва святителю Миколаю Чудотворцю про сім’ю

Про всехвальный і всечестивый архієрею, великий Чудотворче, Святителю Христовий, отче Миколає, чоловіче Божий і вірний рабе, чоловікові бажань, посудині обраний, міцний стовпі церковний, светильниче пресвітлий, зірка осиявающая та освітлює весь всесвіт: ти єси праведник, як фінік процвітший, насажденный у дворах Господа свого, живий у Світах, світом облагоухал єси, і миро приснотекущее благодаті Божого виливаючи. Твоїм ходою пресвятый отче, море осветися, коли многочудная твоя мощі шествоваху під град Барський, від сходу до заходу хваліть ім’я Господнє.

Про преизящный і предивный Чудотворче, швидкий помощниче, теплий заступниче, пастирю предобрый рятує словесне стадо від усяких бід, тобі прославляємо тебе величаємо, яко надію всіх християн, джерела чудес, защитителя вірних, премудрого вчителя, спраглих кормітеля, плачуть радість, нагих одіяння, хворих лікаря, по морю плавають управителя, бранців свободителя, вдів і сиріт живильника і заступника, цнотливості зберігача, немовлят лагідного наказателя, зміцнення старих, постніков наставника, хто трудиться захват, жебраків і убогих ізобільне багатство.

Почуй нас, що моляться тобі, і вдаються під твій дах, яви заступництво твоє про нас до Вышнему, і исходотайствуй твоїми богоприятными молитвами, вся корисна для спасіння душ і тілес наших: збережи святу обитель цю (або храм), всякий град і весь, та всяку країну християнську, і люди живе від всякого озлоблення помощию твоєю: Вемы бо, вемы, бо багато може молитва праведного поспешествуя під благий: тобі ж праведнаго, за преблагословенної Діви Марії, предстателя до Всемилостивого Бога імами, і до твого, отче преблагий, теплому клопотанням і заступництвом смиренно притекаем: ти нас виконай яко бадьорий і добрий пастир, від усяких ворогів, губительства, боягуза, граду, голоду, потопу, вогню, меча, нашестя іноплемінників, і в усіляких бідах і скорботах наших, дай нам руку допомоги, і відкрий двері милосердя Божого, понеже негідна есмы зрети висоту небесну, від безлічі наших неправд, пов’язані узами гріховними, і николи же волі Творця нашого сотворимох ні сохранихом заповідей його.

Тим же схиляємо коліна сокрушенна і смиренна нашого серця до Зиждителю своєму, і твого батьківського заступлення до Нього просимо: Допоможи нам Угодниче Божий, та не загинемо з беззаконнями нашими, визволи нас від усякого зла, і від всякия речі сопротивныя, управи розум наш і зміцни серце наше в правій вірі, в ній же твоїм заступництвом й клопотанням, ані ранами, ні прещением, ні смертю, ні яким гнівом мені дасть мі пожити в столітті се, і позбавить ма шуяго стояння, сподобить ж деснаго з усіма святими. Амінь.

Молитва Матрони про збереження благополуччя в сім’ї

Молитва до святих мучеників Гурія, Самону і Авіву на збереження і спасіння

Короткий опис статті: молитва щоб дитина спала Молитва про збереження сім’ї — це найкращий спосіб врятувати шлюб! Адже головне завдання сім’ї зберегти любов і пронести її через усе життя! А також це народження і Молитви про збереження сім’ї,Молитва святителю Миколаю Чудотворцю про сім’ю,Молитва Матрони про збереження благополуччя в родині,Молитва про сім’ю,Молитва про збереження сім’ї Пресвятої Богородиці,Повчання. Настанови. Поради.,Тисяча і одне питання

Джерело: Молитви про збереження сім’ї. Молитва про сім’ю святим | Життя в православ’ї

Також ви можете прочитати