Молитва на удачу в справах і везіння, Православні ікони і молитви

19.02.2017

Молитва на удачу в справах і везіння

Люди шукають господа, не тільки порятунок душі і захист, а й допомогу в звичайних мирських справах. Ми зберігаємо проблеми і біди свої серця, і не про все ми можемо поділитися зі своїми близькими, але завжди можна довіритися Всевишньому. Так, і в моменти, коли гостро постає питання про фінансове благополуччя, удачі в справах і реалізації задуманого, на допомогу прийде молитва на удачу та успіх у всьому.Молитва на удачу в справах і везіння, Православні ікони і молитви

Здавна повелося, що кожен праведний християнин, повинен перед початком будь-якої справи хреститися і читати молитви для злагодженої роботи, і щоб Господь допоміг привернути успіх у досягненні поставлених завдань. Молитва про удачу на риболовлі допоможе домогтися гарного улову, а якщо турбує хвороба або чекає серйозна операція – звернення до Святих Покровителів і Богу подарує зцілення.

Сильні молитви на удачу в справах і везіння приносять успіх у будь-якому розпочатій справі, будь то бізнес або споруда будинку. А по закінченню роботи, обов’язково дякувати Всевишньому, Ангела-хранителя за допомогу і турботу. Народ знає багато наущений і прикмет, пов’язаних із зверненням до Святим Покровителям, Божим Угодникам і Ангелу-хранителю, для більшої користі прохань про допомогу.

Великомученик Георгій Побідоносець

Георгій Побідоносець має особливу повагу у православних християн. Він є покровителем і заступником Святої Русі.

  • Молитва на удачу в справах і везіння, Православні ікони і молитви
    Ми підносимо Святому Великомученику молитви на удачу в торгівлі і успіх у справах.
  • Звертаємося до нього за допомогою у важкому і праведному працю, щоб він дав сил і здоров’я.
  • Жінки просять зберегти здоров’я свого чоловіка. Бо він чоловік – годувальник сім’ї, потребує благословення Боже для будь-якої справи.
  • Навесні православні зверталися до Святого Георгія за допомогою скотарі та землероби. Це дарувало гарний врожай і приплід, і в результаті – багатство і сите життя.

Якщо немає можливості часто відвідувати дім Божий, купіть іконку в церковній крамниці. Поставте її в свій домашній іконостас і просите Великомученика про заступництво, не забуваючи каяття у вчинених гріхах і дякувати за ниспосланную допомогу.

Молитви на удачу в роботі і заробіток рекомендується супроводжувати читанням псалмів, які спрямовані притягнути везіння і зміцнити дух. В залежності від проблем, що виникають, читають такі псалми:

  • Для покращення власного бізнесу, торгівлі читають псалми 90-37-26;
  • Якщо не складаються взаємини на роботі між начальником і підлеглим, проблемні взаємини в колективі – псалми 76-39-3-10;
  • Коли людина в пошуку підходящого робочого місця, залучити успіх допоможуть псалми 73-51-62;
  • А щоб заробити гроші, необхідно взяти на озброєння псалми 27-3-52.

Звертаються за допомогою до Георгію Побідоносцю так:

«Про всехвальный, святий великомучениче і чудотворче Георгія!

Призри на ни швидку твоєю помощию, і умоли Чоловіколюбця Бога,

та не засудить нас, грішних, за беззаконь наших, але так учинить з нами з велицей своєї милості.

Не презри моління нашого, але випроси нам у Христа Бога нашого тихе і богоугодне житіє, здоров’я ж душевне і тілесне, родючість землі, і у всьому достаток,і так не на зло звернемо блага, що дарується нам тобою від Всещедраго Бога, але на славу святого імені і в Його прославлення крепкаго твого заступництва, нехай подасть Він нашій країні і всьому боголюбивому воїнству на супостати подолання і нехай зміцнить непременяемым миром і благословенням.

Изряднее ж так захистить нас святих ангел Своїх ополченням під еже избавитися нам, по виході нашому з житія цього,від підступів лукаваго і тяжких повітряних митарств його,і неосужденным предстати Престолу Господа Слави.

Почуті, страстотерпче Христів Георгія, і моли за нас невпинно Триипостаснаго Владику всіх Бога, та Його благодаттю і чоловіколюбством, твоєю ж помощию і заступанням обрящем милість, зі ангели і архангели і всіма святими правиці Правосудного Судії дива,і Того вийму славити з Отцем і Святим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь».

Преподобний Сергій Радонезький

Здавна прийнято було звертатися за допомогою у важливих справах до Святим заступникам. Вчення не є винятком, а що вже говорити, якщо доведеться здати іспит! Сильна молитва на успіх на іспиті додасть впевненості у своїх знаннях, заспокоїть, додасть емоційної рівноваги.

Молитва на удачу в справах і везіння, Православні ікони і молитви
Будучи дитиною, Святий Сергій ніяк не міг освоїти грамоту. Одного разу до нього прийшов незнайомий старець, який пообідавши в будинку його батьків, наказав юнакові прочитати молитву. Не вмів до того прочитати жодного слова, Сергій почав швидко і правильно читати. Так, молебінь допомогла хлопчикові в навчанні, і з тих пір прийняти читати молитву Сергію Радонезькому про успіхи в навчанні.

Просять Преподобного про допомогу в навчанні і тяжінні удачі на іспитах такими словами:

«Про священна главо, Преподобне і Богоносне отче наш Сергіє, молитвою твоєю, і віру, і любов, як до Бога, і чистотою серця, ще на землі в обитель Пресвятої Трійці душу твою устроивый, і ангельскаго спілкування і Пресвятої Богородиці відвідування сподобивыйся, і дар чудодейственныя благодаті приймальний, за отшествии ж твоєму від земних найпаче до Бога приближивыйся, і Небесні Сили приобщивыйся, але і від нас духом любве своеї не отступивый і честныя твоя мощі, яко посудину повний благодаті й преизливающийся, нам оставивый! Велие маючи відвагу до Всемилостивого Владыце, молі врятувати раби Його, просто в тобі благодаті Його верующия і до тебе з любов’ю притекающия.

Випроси нам від великодаровитаго Бога нашого всякий дар, всім і коемуждо благопотребен, віри непорочні дотримання, градов наших твердження, світу умирение, а від голоду й пагуби, позбавлення від нашестя чужоплемінних збереження, скорботним розраду, недугующим зцілення, занепалим возставление, заблуждающим на шлях істини і спасіння повернення, подвизающимся зміцнення, благоделающим в благих справах і процвітання благословення, немовлятам виховання, юним повчання, неведущим напоумлення, сиротам і вдовицам заступництво, відходить від цього временнаго житія до вічного блага уготовление і напуття, отшедшим блаженне упокоєння, і вся ни споспешествующими твоїми молитвами уподоб в день Страшнаго Суду шуия частини позбавиться, десныя ж країни общники бути і блаженний той голос Владики Христа услышати: прийдіть, благословеннии Отця Мого, наслідуйте приготоване вам Царство від створення світу. Амінь».

Проте слід пам’ятати, що у вченні, як і у праці, Всевишній і Заступники допомагають тим, хто сам прагнути до досягнення поставлених цілей. Не слід надмірно сподіватися тільки на Божу милість, потрібно і самому старанно вчиться і працює.

І якщо у Вашій родині заведено звертатися до якогось Святого, обов’язково дотримуйтесь їй, тому, що всі святі заступники мають представництво перед Господом. А це означає, що щире прохання дасть бажану допомогу. Крім того, звертаються за допомогою у навчанні єпископа Митрофана Воронезькому, блаженної Ксенії Петербурзької. Миколі Угоднику, Матрони Московської .

Святий Угодник Миколай Чудотворець

Образ Святителя Миколая, творив чудеса, широко відомий з давніх часів по всьому світу. Давним-давно, вважалося, що Микола Чудотворець є покровителем дітей, купців, моряків і мандрівників. Сьогодні кожна віруюча людина, відвідавши дім Господній, обов’язково схиляється перед образами Пречистої Богородиці, Ісуса Христа, а так само перед іконою Миколи Чудотворця.

Молитва на удачу в справах і везіння, Православні ікони і молитви
Кожен, звертаючись до Святого Угодника, просить створити диво, хтось хоче отримати виграш у лотереї або конкурсі, хтось просить чудесного зцілення душі своєї, а хто-то хоче знайти сім’ю і щастя. Святитель чує благання кожного, і якщо праведний прийшов до Нього з чистими помислами і щирістю, Він нікому не відмовляє, і дарує те, чого віруючий відчуває потребу.

Просити Святого про допомогу у кримінальних справах у його ікони слід так:

«О, всесвятый Миколу, угодниче преизрядный Господній,теплий наш заступниче, і всюди в скорботах швидкий помощниче! Помози мене грішного і смутному у цьому цім житті, умоли Господа Бога даровати мі залишення всіх моїх гріхів, елико согреших від юності моєї, у всьому житті моєму, ділом, словом, помышлением і всіма моїми чувствы;і по виході душі моєї помози ми окаянному, умоли Господа Бога, всієї тварі Содетеля, избавити ма повітряних митарств і вічної муки: так завжди я Отця і Сина і Святого Духа,і твоє милостивное заступництво, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь».

Не тільки молитва на удачу Миколі Чудотворцю на удачу допоможе у всіх задуманих справах. Часто звертаються з проханнями і до Блаженної Матрони Московської. Є коротка, але сильна молитва до заступниці:

«Свята праведна стариці Матроно, моли Бога про нас!»

Після цих слів, слід висловити вголос свої думки, то в чому, на Вашу думку, полягає успіх і щастя. Приміром, Вам необхідний повернення позичених грошей, просування по службі або налагодити стосунки в колективі, просіть щиросердно, при цьому, не бажаючи шкоди своєму ближньому. Бо якщо просити покровителів про своє благо за рахунок іншої людини – це великий гріх.

Істинна віра – запорука успіху в будь-якому діянні

Всі православні християни знають, що не можна вимагати від Всевишнього і Його Святих Покровителів моментальної віддачі. Кожному дано по його заслугах! Якщо у власному серці немає місця Господу, то не чекайте, що всі бажання Ваші виконуватися в мить ока.

Щоб Ваші благання були почуті, необхідно зміцнювати свою віру, і підкріплювати її богоугодними справами:

  • Дякуйте Нашого Господа і Сина Його Ісуса Христа. Старанно виконуйте християнські обряди, тільки в цьому випадку прохання до Всевишнього будуть дієвими.
  • не Можна забувати про вшанування Пресвятої Богородиці. Звернення до неї за допомогою і заступництвом — є найвищою силою проти бід, скорбот і напастей.
  • Пам’ятайте дорогу до храму, це дім Божий. Нехай відвідування його стане для Вас звичним справою. Кожен православний людина повинна поставити свічку в храмі – в знак своєї віри християнської. Так господь буде бачити ваші старання, і молитви будуть почуті.

Звичайно ж, звертатися до Покровителів і Господу можна не тільки в церкві, а й вдома. Але все-таки найбільш сильними благання є в домі Божому.

Якщо такими простими, але важливими правилами не нехтувати, Всевишній займе в Вашій душі головне місце, і завжди буде супроводжувати в усьому, у будь-яких справах та починаннях. Не варто забувати, що просити заступництва можна і у самого Господа такими словами:

«Господи Наш Всемогущественный! Славлячи ім’я Твоє у всі віки не знали люди відмови в мольбах своїх. Господи Вседержителю Наш, дай мені сил подолати нещастя і біди тяжкі. Відведи негода від мого дому, від мого тіла і душі моєї. Почуй прохання раба Твого(ім’я) та не залиш їх без відповіді. Во славу Господню, амінь ».

Бережи Вас Господь!

А з цього відео Ви дізнаєтеся як молиться про матеріальне і духовне благополуччя Святому Спиридону:

Короткий опис статті: молитва на успіх

Джерело: Молитва на удачу в справах і везіння — Православні ікони і молитви

Також ви можете прочитати