Молитва на удачу Молитви святих на удачу молитва удачі в справах

13.07.2015

Молитва на удачу

Молитва на удачу це літургійний ритуал, прохання у всевышних сил, духовне спілкування з БОГОМ, предначинательная молитва для удачі в справах земних.

Щоб удача повернулася до вас, перед початком всякого справи вимовляєте перед іконою молитву предначинательную:

«Господи Ісусе Христе, Сину Божий, заради молитов Пречистыя Твоєї Матере і всіх святих, помилуй нас. Амінь. Слава Тобі, Боже наш, слава Тобі « .

Господь, мій Бог! Ти Всемогутній Бог, Який не знає обмежень, Якому все можливо. Ти багато разів був Свого народу, щоб допомогти і вивести його з тієї чи іншої складної ситуації. Боже, тільки Ти можеш вирішити всі наші проблеми. «І сказав Господь (Мойсею): Я побачив страждання народу Мого в Єгипті, і почув його зойк…;

Я знаю скорботи його і йду позбавити його від руки Єгиптян і вивести його з землі (і ввести його) у землю гарну й простору, де тече молоко і мед» (Вих. 3:-7-8).

Мій Бог, я не приймаю цю ситуацію, мені набридло страждати! До яких пір, диявол буде тримати мене в рабстві проблем, хвороб і невдач. Не з Тобою чи Богом живим я уклав Завіт. Не Ти обіцяв життя з надлишком. Я не вірю ідолам, не вірю в мертвого Бога, я вірю в живого Бога. Почуй мій голос! Дай відповідь на мою молитву! Прибери ганьба з мого життя!

Не Ти обіцяв:

«Поклич Мене — і Я відповім тобі покажу тобі велике та незрозуміле, чого ти не знаєш» (Єр. 33:3). Господь, я кличу до Тебе і прошу допомоги! Господь, я звертаюся до Тебе, чи не Ти говорив: «Коли чого попросите в ім’я Моє, Я зроблю».

Господи, в ім’я Твоє, зміни моє життя на краще! Підніми мене на ту висоту, яку Ти нам приготував, щоб наше життя було, як те місто на горі. Всі бачать та тішаться його краси і блиску. Дякую тобі, Господи, що Ти чуєш мене і змінюєш моє життя в кращу сторону. З сьогоднішнього дня я проголошую тебе Батько, і двері благословення відкриваються для мене. В ім’я Отця, Сина і Духа Святого. Амінь!

Молитва на удачу

Прошу Господа велику допомогу дати Небесну. Для людини місця немає у світі без сили Господньої. Чашу з водою болісних страждань принесу до світлого лику Неба, і буду просити у трьох сил Господа дати мені удачу і Світло дати на шляху мої. Доторкнися до мого життя, Господь, своєю долонею і проведи лінію Світла від мене до Себе.

Дай силу прожити до кінця днів моїх у розумі і тілесному природному стані, і трагедій не дай тяжких моїм близьким. Вірою буду наближатися до Тебе для полегшення страждань, і вдячності моїй до Тебе немає межі. Амінь.

Молитви на удачу в роботі

«Господь, Отець Небесний! В ім’я Ісуса Христа даруй мені улюблену роботу. Даруй мені таку роботу, на якій я зміг (змогла) б реалізувати всі таланти і здібності, які Ти дав мені,

яка буде приносити мені радість і задоволення, на якій я міг (могла) би принести багато користі людям і де б я отримував(а) хорошу заробітну плату. Амінь».

Молитва на везіння і удачу

«Господь, Отець Небесний! В ім’я Ісуса Христа, допоможи мені принести в моєму житті багато добрих плодів у тих сферах, де Ти дав мені здібності і таланти. Даруй мені принести гарні, дуже потрібні, довговічні і якісні плоди, які принесуть багато користі людям і багато користі у Твоєму Царстві. Врозуми мене, що мені потрібно робити, щоб принести багато добрих плодів, навчи мене, як я можу це зробити.

Дай мені для цього необхідні знання і уміння, навчи мене молитися про плодах, дай мені Твої мрії і Твої бажання. Дай мені для цього необхідну літературу, необхідне програмне забезпечення та інші необхідні інструменти.

Даруй мені потрібні знайомства і зустрічі з потрібними людьми в потрібний час. Господи, даруй мені життєві обставини, які сприятимуть цієї моєї мрії. Даруй Мені опинитися в потрібному місці і в потрібний час. Амінь».

Молитва на удачу в бізнесі

Молитва на удачу в бізнесі найкраще повинна вимовляється на ікону Богородиці, або молитися можна перед будь-яким чином, де зображена мати з дитиною.

Сказати наступне:

«Божа матір, радуйся, Діво Маріє, Тебе благословив Всевишній, ти – його дружина. Він благословив майбутньої дитини, щоб народила Спасителя людським душам.

Молитва на успіх на іспиті

«Господь, Отець Небесний! В ім’я Ісуса Христа дай мені добру пам’ять. Дай мені просвітлення, з допомогою якого я добре склав іспит, і зміг реалізувати всі свої здібності, таланти якими Ти винагородив мене.

Молитва на удачу на гроші

Коли терміново потрібні гроші, вам допоможе молитва пісня на гроші.

Почуй, Богиня, наш заклик,

що приготували дари,

для всіх — незліченні багатства,

все є твоє —

йди — бери!

вступай в божественне братство!

Фортуна! Відроди сознанье!

щоб манну отримати з небес!

низ дорівнює верху в століття познанья,

для всіх досить чудес!

Автор;Наталія Правдіна стверджує що молитва на гроші реально працює, потрібно всього лише протягом дня постійно вимовляти не менше 15 разів.

Про позбавлення від безгрошів’я просять Богородицю: ікони Живоносне джерело, Всіх скорботних Радість » (з грошиками) і Спорительниця хлібів.

Атак само Миколая Чудотворця, святого, який надає майже миттєву допомогу. Придбайте одну з цих святих ікон і тримайте її вдома на видному місці.

Православна молитва на гроші

Молитва представляє собою тропар та кондак, які допомагають залучити у ваше життя благополуччя і достаток. Читається також і в той же час, що і перша молитва для грошей.

Тропар, глас 8-й:

В терпінні твоєму здобув єси мзду твоє, отче преподобне, в молитвах невпинно терпевый, нищия возлюбивый і ся удовливый, але молися Христу Богу, Івана милостиве, блаженне, спастися душам нашим.

Кондак, глас 2-й:

Багатство твоє розтратив єси убогим і Небесне багатство нині восприял єси, Івана всемудре, заради цього всі тебе почитаємо, совершающе пам’ять твою, милостині про тезоимените!

Короткий опис статті: молитва на ніч >Молитва на удачу, молитва на удачу пресвятої Богородиці. Молитва на успіх в роботі. Магічні замовляння молитви у справах безкоштовно. Привороти Загоговоры молитви онлайн. >Молитва на удачу

Джерело: Молитва на удачу Молитви святих на удачу молитва удачі в справах

Також ви можете прочитати