Дуже сильна молитва на взаємну любов

19.02.2017

Ефективні і дуже сильні молитви на взаємну любов

Зміст

Справжню, щиру, взаємну любов, безсумнівно, мріє і сподівається зустріти кожна дівчина, але іноді реальність виявляється суворою і несправедливою. Змінити ситуацію можна за допомогою молитви або проведення обряду на залучення коханої людини.

Молитви і замовляння на зустріч любові – важливі особливості

1. Ні в якому разі не можна проводити аналогію між обрядом на любов і приворот. Замовляння не зачіпають емДуже сильна молитва на взаємну любов
оциональное стан людини, на яку вони спрямовані, не позначаються на здоров’ї, але надають відчуття впевненості в своїй привабливості, і полегшують пошук улюбленого.

2. Молитви і змови на любов повинні вимовлятися з добрими намірами і думками.

3. Не намагайтеся залучити любов людини магією, в цьому випадку Ваші дії вступають в протидію з силами Всесвіту і в результаті обернуться проти Вас.

4. Не можна читати замовляння або молитви стосовно конкретної людини. Цілком ймовірно, що відсутність любові між Вами вказує на те, що це не Ваша друга половинка, а Ви силою намагаєтеся змінити ситуацію і прив’язати його до себе. Просто почекайте і незабаром Ви напевно зустрінете свою любов.

Молитви, щоб залучити любов

Молитва – розмова з Богом, під час якого Ви можете звернутися до Всевишнього з проханням. Пам’ятайте, що молитва не володіє владою над почуттями, вона не перетворює людину на раба. Богові під силу організувати зустріч двох людей, але подальші події і почуття повністю залежать від Вас.

Як правильно розмовляти з Богом

— Вірте в силу молитви і милосердя Господа.

— Відвідуйте церкву, ставте три свічки – Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці і Миколі Чудотворцю.

— Не забувайте хреститися перед кожною іконою, початком читання молитви і по закінченні.

— Щоб молитися вдома, купіть в церкві ікони тих святих, яким буде адресовано прохання про зустріч з коханим, а також дванадцять свічок.

— Під час молитви уявляйте Ваші стосунки, але уникайте гріховних думок.

Звернення до Господа Бога та Пресвятої БогородиціДуже сильна молитва на взаємну любов

Священики радять, перш за все, звертати свої молитви про любов Ісуса Христа, вони володіють найбільшою силою і здатні творити справжні дива, за умови щирої віри і добрих намірів.

«Милосердний Господи Боже! Допомоги твоєї молю – допоможи знайти світлу любов, зустріти почуття взаємні, щирі, розташуй споріднену душу до моєї душі. Вірую в силу і милосердя твоє. Нехай буде воля твоя. Амінь!»

Вимовляєте слова щоранку протягом тижня, щиро просите про зустріч з справжнім почуттям, і Ваше прохання обов’язково буде почута і виконана.

Ще одна дуже сильна молитва, звернена до Господа Бога і Діви Марії:

«Молитву свою звертаю Господа нашого, Ісуса Христа і Пресвятої Богородиці! Благаю про допомогу і захист. Висвітліть шлях мій до справжньої любові і щасливою, вкажіть долю мою, одарите моє серце щирим почуттям. З’єднайте моє життя з життям коханої людини, подаруйте взаємне почуття і благословіть нас на життя довге, вірну любов. Амінь!»

Звернення до Миколі ЧудотворцюДуже сильна молитва на взаємну любов

Це дуже сильна молитва про любов, яку можна вимовляти вдома і в храмі, головна умова – Ви повинні дивитися на ікону Святого.

1. «Милосердний Микола Чудотворець, захисник знедолених і сумних. Молю про прощення гріхів моїх. Не осуди помисли мої любові світлої, заспокой душу, осуши сльози. Почуття мої щирі, бажання моє заповітне. Помолися за мене до Господа нашого, коли він засудить любов мою, насильно милий не буду, піду. Нехай буде воля твоя. Амінь!»

2. «Святий Миколай Чудотворець, не осуди, благослови мою любов, щоб взаємної і щасливою вона була, наповни моє серце терпінням, а думки мудрістю. Амінь!»

Молитва Наталії і АдріануДуже сильна молитва на взаємну любов

Бувають ситуації, коли любов нерозділена, але розірвати відносини дуже складно. Знайти вихід із замкнутого кола допоможе звернення до святих Наталії і Адріану.

«Святі дружини і страждальці, Наталія і Адріан! Слова молитви до Вас звертаю, болем своєї ділюся, про Вашої допомоги прошу. Ниспошлите мені терпіння і мудрості, помоліться за мене, рабу Божу (Ім’я) перед Всевишнім Господом, щоб не звели з розуму пристрасті та борошна, зради і сварки. Благословіть і направте серце моє на шлях світлий та праведний, помоліться про моєї зустрічі з долею. Нехай буде так. Амінь!»

Навіть дуже сильна молитва не призведе до Вас коханої людини відразу після прочитання. Якщо два серця створені одне для одного, їм судилося зустрітися і бути разом, сили небесні підштовхнуть їх, прискорять зустріч. Відсутність результату означає, що потрібно продовжувати пошуки і чекати.

Змови на зустріч з коханою людиною

Дуже сильними вважаються замовляння з використанням рослин. Здавна вважалося, що суцвіття, листя і коріння володіють магічними здібностями і допомагають у вирішенні складних життєвих ситуацій. Найбільш ефективними визнані змови з квітами троянди і прянощами.

Пряний ритуал на залучення любові

Змови з прянощами сподобаються тим, хто любить оточувати себе приємними, східними ароматами. Потім розташуйте руки над пряною сумішшю долонями вниз, і п’ять разів скажіть:

«Любов світлу, ідеальну закликаю, приходь до мене по повітрю, по морю чи по землі. Відчую вогонь в моїй душі, ці пряні рослини підкажуть і допоможуть знайти мене. Приходь скоріше, моє серце чекає кохання!»

Ємність з прянощами повинна постійно стояти в спальні, це своєрідна принада для любові. Щоб її дію виявилося максимальним, можна наповнити посуд окропом, аромат посилиться. Кількість гарячої води – не більше двох столових ложок.

Змови, залучають любов, абсолютно безпечні, вони не заподіють шкоди Вам і не обернуться неприємностями в житті. Головне, не чекайте, що після змови принц відразу з’явиться у Вашому житті. Небесним силам потрібен час, щоб відповісти на Ваше прохання.

Короткий опис статті: дуже сильна молитва Справжню любов, безсумнівно, мріє і сподівається зустріти кожна дівчина. Допомогти в цьому може молитва або обряд на залучення коханої людини.

Джерело: Дуже сильна молитва на взаємну любов

Також ви можете прочитати